Our

COCO

girls

Гери
Баева

# Our {a pink}

Задвижваща сила Задвижваща сила в приятелството

Гергана Баева, момичето-двигател зад CОСО Dry Bar & Nail House... и още много други проекти. Влагаща много любов към всичко, което прави, преди близо 5 години тя решава да напомни на дамите:

„Превърнете грижата за себе си отново в удоволствие!

Думи, които се превръщат в нейна цел и мисия, изразени в бранда COCO. Движещата сила, заради която красотата придоби други размери. И това се случи именно благодарение на безпогрешния нюх на Гери и факта, че успя да събере толкова COCO момичета на едно място.

Преди всичко, в СОСО ще срещнете истински хора, запленени от идеята, която стои зад бранда. Няма случайно избрани в екипа, а даже и да са без опит, важното е какви хора са.

Защото всички COCO момичета се отличават със знание и с желание да се изградят като професионалисти в работата в тази уникална среда. А кои са те…

COCO girls в Изток

Те са умни, талантливи, истински, експериментаторки – те са твоите любими COCO момичета, които те карат да се усмихнеш и да забравиш за тревогите още щом прекрачиш прага ни. Те умеят да те изслушат и в същото време да направят перфектния маникюр и педикюр.

Звездите на COCO

Звездите на COCO

COCO момичетата винаги са насреща, за да ти препоръчат правилните продукти за твоята кожа и нокти. И точно те ще те посъветват коя процедура е най-подходяща за теб в този момент. Защото диагностиката и здравето на нашите клиенти е едно от ключовите неща във философията на COCO.

COCO girls в Лозенец

Уверени, смели, дръзки, професионалисти – всички тези качества, а и още много други притежават нашите COCO момичета. Добри в това, което правят, но и стремящи се да се развиват и надскачат и собствените си възможности.

Звездите на COCO

Звездите на COCO

Това беше и причината в този beauty рай да концентрираме и едни от най-добрите ни кадри, които се превърнаха в ментори на младото поколение професионалисти.

Кои сме ние

Мисията на COCO

Да създаваме красиви и здрави нокти! Да напомним на всяко момиче, че трябва да отделя време за себе си и да му се наслади от началото до края. Малките неща, които правят света ни по-хубав, превръщаме в големи и запомнящи се преживявания.

Защото вярваме, че красотата е въпрос на самоусещане, а не наложена норма за външен вид. По същия начин модата и тенденциите не са обременяващ модел на подражание, а вдъхновяваща посока, с която да се забавляваме, докато намираме свои начини да я интерпретираме.

Обслужване със сърце

Професионализмът не се измерва само с уменията, но и с това колко добре разбираш и обслужваш клиентите си. Ние уважаваме и обичаме своите клиенти и им предоставяме качествени услуги, красива атмосфера и човешко отношение. Нашите COCO момичета са истински хора, с истински емоции. Хора, около които ти е хубаво да си, защото и ти можеш да си истински.

Всяко посещение при нас го наричаме COCO среща – ние сме домакините, а вие гостите ни и нямаме търпение, когато се видим отново, да ни споделите какво се случило с вас през това време, къде са пътешествали вашите СОСО маникюри. Защото освен салон за красота, COCO е и място със сърце, което побира в себе си много истории, емоции и приятелства.

Бягство от динамиката

Салони COCO са от онези местенца, които наричаме оазис в градска среда, или по друг начин казано, когато си далеч от задачите и единственото важно нещо си самият ти. Любимо момичешко място на малки и големи дами. Сама или с компания, грижата за ноктите и кожата на ръцете и краката никога не е била по-сладка. Доброто преживяване се подсилва с високо качество на услуга, момичешка и кокетна атмосфера и красота от всеки ъгъл.

Внимание към детайла

Едно от отличителните неща на COCO е в подхода към услугата маникюр и педикюр. Те вече не са допълваща услуга, а напротив – основна и единствена в COCO Nail House. Нашите COCO момичета работят по изграден от нас метод (между нас го наричаме "метода СОСО"). Така клиентите получават гарантирано качество на услугата от всеки един от нас и внимание към най-малкия детайл.

COCO means <br> UP TO DATE
COCO means
UP TO DATE

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече