Цветовете на дъгата

# Цветовете на дъгата {a yellow}

Цвят, нежност, надежда, красота… Цвят, нежност, надежда, красота…

Пролетната ни колекция е това и много още. Търсейки малките неща, които ни правят истински щастливи, и намирайки красотата около всички нас, създадохме над десет COCO маникюра.

Да върнем усмивките

Идеите ни за тази пролет пресъздават нашето желание да върнем усмивките и цветните моменти. И да напомним, че след всяка буря изгрява слънцето. А с него идват красивата дъга и надеждата за нови усещания, емоции и мигове.

Пролетта е тук, а с нея и красотата на новия сезон. Цветове, ухание, нов живот – това носи тя за нас.

Меки тонове, нежни детайли – опиши ни ти как си я представяш, а ние ще я сътворим в нейл дизайн.

Обича ме,
не ме обича… Обича ме, обича ме, не ме обича…

Любовта е красиво чувство. Тя е поглъщаща, разтърсваща, ранима. Когато сме влюбени, ние просто обичаме и светът става различен.

Ние самите ставаме различни и често не можем да опишем емоциите и действията си, но е красиво и необяснимо.

Поне веднъж откъсвала ли си бели цветчета с думите "Обича ме, не ме обича"? Твоята любов е и твоята история, която ние пресъздаваме с емоция, носеща красота и още нещо.

История в розов цвят История в прекрасен розов цвят

Бели очертания, нежни тонове и красиви случки, описани върху един маникюр. Създаваме история, съчинена от нас и разказана от вас.

История за теб и него, за плахите стъпки в бурното море и за момента, когато сте просто заедно един до друг. Малките детайли и случки понякога променят пътя ни, но именно там се крие и красотата на твоята истинска и неповторима история.

Възхищение – това буди пролетта у нас. След всяка буря идва слънцето, а с него и новите надежди и цветове в живота ни.

Подобно на красива арка в ясно небе сътворихме COCO маникюри, които са цветен мост между желанията и реалността.

Пролетен миг

Тон върху тон, цвят върху друг, емоция в пролетен миг. Пролетта е символ за пробуждане, за нов живот и надежди. Дори да откраднеш и частица от нея, ще имаш усещането, че притежаваш всичко.

Затваряйки очи и усещайки нежното галещо слънце, вдишвайки аромата на цъфналите дръвчета, осъзнаваме колко малко ни трябва да се чувстваме щастливи.

Поглеждайки твоя нов COCO маникюр, искаме да ти напомним колко е хубаво да се чувстваш добре и колко е важно всъщност да отделяш време за самата теб, за да наредиш всяко цветче емоция на правилното място.

Две гледни точки Две гледни точки

Цветя или яйца на очи? Ти избираш. Важната в случая е емоцията, която създава този маникюр у теб, нежно огрян от първите слънчеви лъчи. Предизвикваме те да позволиш на фантазията ти да се събуди, подобно на най-светжия и пъстър сезон.

Чистота, свобода, истина или едно синьо вълшебство! Поглеждайки красивото небе и пухкавите облаци, се вдъхновихме да създадем този COCO маникюр. Два сезона в едно, зараждането на новите мигове и очаквани хоризонти.

Когато наоколо ухае на пролет Когато наоколо ухае на цветна пролет

Пролет – завладяваща, цветна, вдъхновяваща, даваща ти нови възможности и хоризонти. Има толкова много определения за нея...

И толкова емоции!

Като, например, усещането да уловиш всяко прелитащо цветенце и да го поставиш в шепи, за да си откраднеш щипка пролетен миг.

Подаряваме ти този с ароматни пролетни цветя по ноктите, които да превърнат грижата за себе си отново в удоволствие.

{a yellow}
{a yellow}

Coco's

BEST FRIENDS

Култови лакове

Всеки цвят от гамата на CND Shellac & Vinylux създават сензация при дамите, а всички ние се радваме на колекции всеки сезон. Едни залагат на nude гама, други на по-наситени цветове, а трети на тези с блестящи отенъци. Резултатът обаче винаги е един и същ, а именно перфектен и искрящ маникюр. Лаковете са едни от най-щадящите на пазара, а нашите COCO момичета знаят тънкостите им, така че вашия COCO маникюр/педикюр да бъде красив и да ви радва.

Иновативнагрижа

Нашите COCO ритуали са специално подбрани спрямо нуждите на всяка дама. Диагностика е една от ключовите специфики на работата на нашите момичета, защото за нас е важно вашите нокти да са здрави. Работим с най-висок клас козметика, широка гама продукти, а палитрата ни от цветове е повече от многобройна.

Ароматнисоли за вана

Потапяш крачета и се озоваваш на лавандуловите поля или на морския бряг. Спрямо сезона подбираме и правилните соли за вана, които да те отвеждат на някое вълшебно приключение, да се отпуснеш максимално и да ти подпомогнат за твоята пълна релаксация. Това е първата стъпка в услугата педикюр при нас, като тя подготвя вашите крачета за следващите етапи, които нашите момичета са планирали за перфектни стъпала и нокти.

Колекция Зима 2020/21 на COCO носи коледна нежност Колекция Зима 2020/21 на COCO носи коледна нежност

Зимната ни колекция, която кръстихме "Снежна приказка", е вдъхновена от коледните светлинки, горещия шоколад, празничния дух, който тръпне в очакване за вълшебства. Чудна е и нашата снежна покривка с... розов прашец!

Очакваме те!

Ела с приятелка

Вече все по-рядко активните хора, чийто ден е ангажиран до секунди, си позволяват да се отпуснат. Едно качествено бягство от динамиката на ежедневието – това е COCO Nail House.

Запази час за теб и твоя приятелка...

...на съседни диванчета за педикюр

Нашите диванчета за педикюр предлагат истинско SPA изживяване, но освен приятно отпускане, са и възможност да дойдеш заедно с приятелка на по процедура и кафе или да превърнеш грижата за себе си в среща по женски между майка и дъщеря.

Ще ти налеем безплатно любимата напитка

Твоята COCO среща

Mаникюрът и педикюрът вече не са допълваща услуга, а напротив – основна и единствена в COCO Nail House. Всяка от нас е ярка личност, вдъхновена от стила на работа в нашето COCO семейство. Методът COCO гарантира, че всеки път, всяка една от нас дава същото високо качество на грижа към ноктите.

Запази час
Пон. - Съб.
09:00 - 21:00ч
Неделя
11:00 - 19:00ч
0886 080 404

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече