nail house

Лозенец

ул. "Козяк", блок 112 жилищен комплекс "Южен парк, в района на Американското посолство

Локация

Намираме се в Лозенец на ул. "Козяк", блок 112, жилищен комплекс "Южен парк". Но на навигация по-добре задайте COCO Nail House Лозенец. Ще стигнете до жилищния комплекс след Американското посолство в посока център. В една от сградите на самата главна улица има магазин Happy Dreams и "Елтрон бойлери". Ние сме на гърба ѝ.

COCO and

the city

# COCO and {a pink}
Запази час
Пон. - Съб.
10:00 - 21:00ч
Неделя
11:00 - 19:00ч
0886 080 404

nail house

Изток

ул. "Николай Хайтов" 2 до вход Д, кръглата сграда, на 100 м от метростанция Ж. Кюри

COCO Nail House е на 5!

В един от най-красивите месеци в годината, а именно април 2015, отваря врати първото студио за маникюр и педикюр, носещо собствен живот. Концепция, която приканва дамите да отделят повече време за себе си, да забравят за грижите и да не искат поредната процедура, а едно цялостно изживяване. Локацията е повече от примамлива и лесно достъпна.

Запази час
Пон. - Съб.
09:00 - 21:00ч
Неделя
11:00 - 19:00ч
0886 080 404

Новият beauty тренд

За първи път на едно място работят 12 специалист маникюриста, които се грижат за перфектно изглеждащия маникюр и педикюр.

COCO Изток създава за кратко време нова история в beauty бранша в България. Всяка процедура има свой ритъм, който не търпи желанията на времето, защото за нас всяко твое посещение е от голямо значение, поради това и сме си отделили достатъчно време, за да направим най-доброто. Интересен факт е, че...

В COCO има няколко диванчета...

...които приковават вниманието на дамите

Първото те посреща още от вратата и носи усещането за добре дошъл в нашия свят, където розовия цвят предразполага за едни красиви мисли. А вторите… те са специалните дивани за педикюр.

Уютен кът само за теб

Изкачваш няколко стъпала и попадаш в уютен кът само за теб, меките възглавнички и ароматни соли само спомагат да се отпуснеш максимално и да се насладиш на всяка секунда, която се превръща във вечност. Вода, кафе, чай, защо не и чаша вино, сама или с приятелка, при нас винаги ще се чувстваш на правилното място, с точните хора.

В COCO освен красив маникюр и педикюр създаваме и емоция, защото именно от това се нуждае всеки от нас. От малко цвят в сивото ежедневие, от малко споделени мисли или защо пък не тишина. Нашите COCO момичета умеят всички тези неща и разбират само с един поглед какво жадуваш ти точно в този миг.

Подари си SPA бягство в градска среда, не задруго, а защото го заслужаваш.

Новият дом на COCO

Втората локация на COCO Nail House отвори през декември 2018, като се настани удобно в района на Лозенец. Далеч от забързаното ежедневие, това място е един истински оазис не само заради градината във вътрешния двор с ароматни цветя през топлите месеци и снежна тишина през зимата.

Твоето моминско парти

Още щом прекрачиш прага ни забравяш за всичко и всички и се наслаждаваш на времето за теб. Среща с приятелка или неделно кафе с мама, изненанда за любим човек, моминското парти на най-добрата ти приятелка или твоя собствен рожден ден – толкова много споделени моменти заедно!

И тук да разкрием нашата тайна – това пространство има два отделни живота. Единият – да обучаваме и създаваме млади професионалисти, а другият – дамите да получат перфектен маникюр и педикюр.

COCO Nail Academy

Лаборатория за кадри

Академията ни е естествено продължение на марката COCO. Това, което ни отличава е практиката, която даваме на всеки един курсист, защото тази професия не се придобива само с теория, а и с много практическа част.

Практиката, под наблюдение на истински специалист, разбира се, се придружава и от бизнес-маркетинг съвети, които тренират обучаващите се не просто как да бъдат много добри професионалисти, но и още да знаят как да се позиционират на пазара, да "продадат" максимално добре себе си и труда си на бъдещи работодатели, изграждайки се като бранд, привличайки клиентела и учейки се как тя се задържа.

Подаръци

COCO ваучер

Зарадвай любима жена, като ѝ подариш грижа, красота и удоволствие!

Избери

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече