Родени в есента

# Родени в есента {a green}

Новата колекция е изпълнена с любов и COCO магия Новата колекция е изпълнена с любов и COCO магия

Един от най-пъстрите сезони е тук, носещ топлина, уют, приглушена светлина и много балансирани цветове. Сезонът на така обичаните меки пуловери, в които искаш да се сгушиш и там да останеш.

Всички тези емоции пресъздадохме в новата ни колекция “Родени в есента”. Вдъхновени от гледката през прозореца, есенните аромати във въздуха и новата цветова гама на CND, създадохме няколко дизайна с много любов и щипка COCO магия.

За по-смелите COCO момичета можем да предложим различни варианти с геометрични форми.

Ефектен маникюр с изцяло есенни нюанси.

Френско намигване към класиката Френско намигване към класиката

Френският маникюр отново заема челни позиции в дизайна, но поднесен по различен начин, като възможностите за комбинации при цветовете са многобройни.

Нежно преливане за всеки тоалет Нежно преливане за всеки тоалет

Ефектът омбре също намира своето място в есенната ни класация. Нежно прелят, вълнуващо елегантен и изтънчен, предпочитан от много дами заради възможността да се комбинари както с елегантни тоалети, така и с по-ежедневна визия.

Новите цветови предложения от CND са толкова красиви и опияняващи, че дори и да заложим на един или два цвята със сигурност няма да сбъркаме.

Безспорно този сезон обаче има своя нов тренд и той е маникюрът с лого. Поглеждаш го и ти напомня за нещо любимо.

COCO магия

Разбира се не можем да избягаме и от така запазения ни COCO стил в декорациите и сме подготвили много есенни предложения.

Разгледай ги тук, за да откриеш своето есенно вдъхновение, което да те зареди с усмивка и увереност, че грижата за себе си може да бъде истинско удоволствие.

Coco's

BEST FRIENDS

Култови лакове

Всеки цвят от гамата на CND Shellac & Vinylux създават сензация при дамите, а всички ние се радваме на колекции всеки сезон. Едни залагат на nude гама, други на по-наситени цветове, а трети на тези с блестящи отенъци. Резултатът обаче винаги е един и същ, а именно перфектен и искрящ маникюр. Лаковете са едни от най-щадящите на пазара, а нашите COCO момичета знаят тънкостите им, така че вашия COCO маникюр/педикюр да бъде красив и да ви радва.

Иновативнагрижа

Нашите COCO ритуали са специално подбрани спрямо нуждите на всяка дама. Диагностика е една от ключовите специфики на работата на нашите момичета, защото за нас е важно вашите нокти да са здрави. Работим с най-висок клас козметика, широка гама продукти, а палитрата ни от цветове е повече от многобройна.

Ароматнисоли за вана

Потапяш крачета и се озоваваш на лавандуловите поля или на морския бряг. Спрямо сезона подбираме и правилните соли за вана, които да те отвеждат на някое вълшебно приключение, да се отпуснеш максимално и да ти подпомогнат за твоята пълна релаксация. Това е първата стъпка в услугата педикюр при нас, като тя подготвя вашите крачета за следващите етапи, които нашите момичета са планирали за перфектни стъпала и нокти.

Колекция Пролет 2020 на COCO ще те зареди с цветно вълнение Колекция Пролет 2020 на COCO ще те зареди с цветно вълнение

Пролетната ни колекция, която кръстихме "Цветна градина", е вдъхновена от пробуждането на природата и обновлението, присъщо за романтични жени, като нас и вас. Развихрихме нашето въображение в меки пастелните тонове, флорални мотиви и нежни графични елементи.

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече