Цветна градина by COCO

# Цветна градина *by COCO* {a pink}

Новата колекция е буквално толкова вдъхновяваща… Новата колекция е буквално толкова вдъхновяваща…

Пролетта е моментът, в който всичко се обновява, цветовете стават по-живи. Събужда се и вашият стил към по-свежи нюанси, повече цвят във всичко, което носите по себе си. И това се отразява и на маникюра, ваш верен аксесоар. Нека да ви споделим как ние интерпретирахме пролетното настроение тази година в нашите СОСО маникюри.

Вдъхновихме се от усещането за обновяване и възраждане на природата и присъщо за едни романтични и женствени жени, като нас и вас, създадохме няколко дизайна с много любов и…

Флоралните мотиви са тенденция още от миналия летен сезон, но сега се развиват в още повече цветове и вариации на видове цветя в по-графичен стил.

Помислили сме и за онези, които биха избрали различен дизайн за всеки нокът.

... щипка пролетно пробуждане ... щипка пролетно пробуждане

Развихрихме нашето въображение в меки пастелните тонове и флорални мотиви, нежни графични елементи и съвсем възможни визии за всяка една от нас. Вземете нашата доза вдъхновение и нека да е пролет!

Премиера ПРОЛЕТ

Нашите пространства събират под един покрив едни от най-популярните личности и инфлуенсъри у нас. Но също толкова специални сте вие, любими наши.

Защото времето за теб е важно за всеки и е нужно всеки да му се наслади по специфичния COCO стил. Кога, ако не сега! Време е да ви посрещнем в нашата цветна градина, където цветът не е просто цвят, а цяла феерия.

Coco's

BEST FRIENDS

Култови лакове

Всеки цвят от гамата на CND Shellac & Vinylux създават сензация при дамите, а всички ние се радваме на колекции всеки сезон. Едни залагат на nude гама, други на по-наситени цветове, а трети на тези с блестящи отенъци. Резултатът обаче винаги е един и същ, а именно перфектен и искрящ маникюр. Лаковете са едни от най-щадящите на пазара, а нашите COCO момичета знаят тънкостите им, така че вашия COCO маникюр/педикюр да бъде красив и да ви радва.

Иновативнагрижа

Нашите COCO ритуали са специално подбрани спрямо нуждите на всяка дама. Диагностика е една от ключовите специфики на работата на нашите момичета, защото за нас е важно вашите нокти да са здрави. Работим с най-висок клас козметика, широка гама продукти, а палитрата ни от цветове е повече от многобройна.

Ароматнисоли за вана

Потапяш крачета и се озоваваш на лавандуловите поля или на морския бряг. Спрямо сезона подбираме и правилните соли за вана, които да те отвеждат на някое вълшебно приключение, да се отпуснеш максимално и да ти подпомогнат за твоята пълна релаксация. Това е първата стъпка в услугата педикюр при нас, като тя подготвя вашите крачета за следващите етапи, които нашите момичета са планирали за перфектни стъпала и нокти.

Пролетта на COCO те очаква с цветно вълнение Пролетта на COCO те очаква с цяла палитра от цветно вълнение

Всяко едно от нашите СОСО момичета създава дизайн за колекциите, които ви представяме всеки сезон. Тук ще намерите само няколко идеи, но всяка от нас може да развихри въображението си и да интерпретира идеята според своя вкус.

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече