(С)нежна приказка

# (С)нежна приказка {a pink}

Коледната ни колекция превръща снега в розов захарен памук Коледната ни колекция превръща снега в розов захарен памук

Коледа е сняг, горещ шоколад, светлинки, празничен дух и време за чудеса. И сега ще ви представим нашите, които тази година ще бъдат в розов цвят.

Над 10 магични предложения за тазгодишните ви COCO маникюри. А ако ни питате защо точно розово, то отговорът е… защото тази година Коледа има нужда от щипка розово настроение.

Зимата ти отива

Да поръсиш бялата снежна покривка с розов прашец… Красотата е в детайлите и точно това искаме да ти покажем тук, как една зимна картина може да се превърне в любимата ти гледка с розови нотки.

Зимата може да е очарователно топла и нежна, а ние знаем как да я сътворим върху вашите нокти, така че този сезон да ти стане любим.

Хвърчащи снежинки с брокатени отблясъци и много светлина.

Празничният тоалет на френския маникюр изглежда така - със спускащ се гирлянд блясък и звездна нотка красота.

Снежно-розов декемврийски пейзаж Снежно-розов приказен декемврийски пейзаж

Навън бавно се трупа снежна покривка, а ти, сгушена в уюта на дома, с чаша горещ шоколад се наслаждаваш на случващото се, докато звънче удари и бързаш да сложиш шапката, ръкавиците и шала и да станеш част от тази приказка. Правиш ангели в снега, биеш се с ледени висулки... Заставаш под заснеженото дърво и лекичко го побутваш. И точно в този миг се случва истинската магия! Пухкави снежинки политат към теб и нежно те целуват.

Твоят звезден миг в розов цвят Твоят звезден миг в розов цвят

Един от символите на празника са именно светлинките – блестящи, искрящи и напомнящи, че е време за чудеса. За да не забравиш този златен миг, създадохме специален COCO дизайн. Погледни го и си намисли желание, а ние ти обещаваме поне 14 сбъднати мечти. Точно след толкова дни отново ще очакваме твоето звездно посещение при нас.

Добавихме към зимната картичка вълшебството на розовия и лилавия цвят.

Една история за мечешката любов и колко силна може да е тя. Обсипахме я със сърца!

COCOледна магия

Магията оживява и ни напомня колко приказни и розови може да са дните ни, когато се вгледаме в малките неща, които правят живота ни истински и красив.

Позволи на розовата магия да те завладее и да те пренесе в свят на нежни мигове, заснежени пейзажи и пухкави снежинки, които те отнасят в света на красотата.

И ще ви издадем една тайна... Там е приказно и чудесата са зад всяка елхичка!

Coco's

BEST FRIENDS

Култови лакове

Всеки цвят от гамата на CND Shellac & Vinylux създават сензация при дамите, а всички ние се радваме на колекции всеки сезон. Едни залагат на nude гама, други на по-наситени цветове, а трети на тези с блестящи отенъци. Резултатът обаче винаги е един и същ, а именно перфектен и искрящ маникюр. Лаковете са едни от най-щадящите на пазара, а нашите COCO момичета знаят тънкостите им, така че вашия COCO маникюр/педикюр да бъде красив и да ви радва.

Иновативнагрижа

Нашите COCO ритуали са специално подбрани спрямо нуждите на всяка дама. Диагностика е една от ключовите специфики на работата на нашите момичета, защото за нас е важно вашите нокти да са здрави. Работим с най-висок клас козметика, широка гама продукти, а палитрата ни от цветове е повече от многобройна.

Ароматнисоли за вана

Потапяш крачета и се озоваваш на лавандуловите поля или на морския бряг. Спрямо сезона подбираме и правилните соли за вана, които да те отвеждат на някое вълшебно приключение, да се отпуснеш максимално и да ти подпомогнат за твоята пълна релаксация. Това е първата стъпка в услугата педикюр при нас, като тя подготвя вашите крачета за следващите етапи, които нашите момичета са планирали за перфектни стъпала и нокти.

Колекция Есен 2020 на COCO ще те зареди с ярко вдъхновение Колекция Есен 2020 на COCO ще те зареди с ярко вдъхновение

Есенната ни колекция, която кръстихме "Родени в есента", е вдъхновена от пъстрите листа и така обичаните меки пуловери, в които искаш да се сгушиш и там да останеш. В сезона, носещ топлина, уют, приглушена светлина и много балансирани цветове.

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече