Your Happy Place

Запази час
Пон. - Съб.
09:00 - 21:00ч
Неделя
11:00 - 19:00ч
0886 080 404

кв. Лозенец ул. "Козяк", блок 112
район на Американското посолство

кв. Изток ул. "Николай Хайтов" 2
до вход Д, кръглата сграда

COCO Nail House

Бъди градски герой сред хиляди персонажи. Тук имаш пълната възможност да избягаш от всичко, да оставиш на заден план всяка една задача и да се превърнеш в главното действащо лице в твоя свят. Защото в СОСО важната си ти и обичта към твоето аз. COCO Nail House не е салон за красота, а е изживяване, атмосфера, приятна среща с приятелка или защо не – със самата теб.

Нека бъде цвят!

Красивите нокти не са само цвят. На първо маясто най-важни са добре оформените и почистени нокти. А след това идва вълшебството! Два пъти годишно създаваме тематични колекции, вдъхновени от вас самите, но и от тенденциите в модата и заобикалящия ни свят.

COCO момичета

Всяка от нас е попаднала в света на COCO заради неговата ярка индивидуалност, но и най-важното – защото обича да живее цветно и да твори различно. Всеки специалист ще ти даде част от себе си, но в същото време ще получиш една качествена услуга, защото всяко COCO момиче спазва стила на професионалиста.

Време за теб

Превърни грижата за себе си отново в удоволствие – в това те приканва всяко едно COCO момиче.

COCO yourself

В нашият свят всяка точица, чертичка, сърчице… наричаме COCO. За нас това не е само декорация, а отличителен стил. Всяка декорация е създадена от ръцете на нашите COCO момичета с много любов и страст и разказва история, вълнуваща с емоции и усмивки. А ние с нетърпение очакваме да чуем всяка следваща чрез твоите СОСО маникюри!

Подаръци

COCO ваучер

Зарадвай любима жена, като ѝ подариш грижа, красота и удоволствие!

Избери

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече